Bölgenin Güç Deposu Gölge İtriyat 2. Yaşında

Bölgenin lider, Türkiye'nin yükselen yıldızı Gölge İtriyat Deposu 2 yaşına girdi.

Gölge İtriyat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Özel ikinci yıl dönümünde şirketin hedef ve amaçlarını şu sözler ile dile getirdi:

''Sektörde; güvenilir, lider, yenilikçi, ve sürdürülebilir olma misyonu ile yolumuza devam ediyoruz. Günümüz şartlarında işlerimizin, yaşamlarımızın, toplumumuzun ve dünyamızın sürdürülebilirliğinin en önemli sorumluluğumuz olduğunun farkındayız.

Yola çıkarken; ilke ve değerlerimizden taviz vermeden, ülkemiz ve insanımız için daha güzel bir gelecek kurma hayalimiz olduğunu ifade ettik.

Gölge İtriyat olarak 2021 yılında etkin ve verimli çalışma anlayışımız, gelişen kurumsal yapımız, iş ortaklarımız ve tüm paydaşlarımızla hedef ve amaçlarımıza ulaşacağımıza  inanıyoruz.

Ortak aklın gücüne her zaman inanarak bu hedeflerin gerçekleşmesi için birlikte hareket etmenin ve kolektif bir bilinç yaratmanın olmazsa olmaz olduğunun farkında olarak hareket edeceğiz.

Gölge İtriyat olarak iş ortaklarımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve tüm paydaşlarımıza sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.''

Yazar
Dünyanın Sesi

0 yanıt Bir yanıt yazın

Yanıtınızı Bırakın