Halbuki olayla hiçbir alakası yoktu.

BAŞKENTTE SABAH SAATLERİNDE YÜKSELEN SİLAH SAATLERİ

Ölümle sonuçlanan hadise 5 Şubat 2021 Cuma tarihinde saat 7:30 sularında meydana geldi. Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Yeşilbayır Mahallesi'nde bir cinayet yaşanmıştı. 

OLAYLA İLGİSİ KİŞİ KAZA KURŞUNANA KURBAN GİTTİ

Soner K. ve Ahmet K, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet olan akrabaları Muhittin Kalaycı'nın evinin bulunduğu sokağa plakasız motosikletle geldi.

Pusuya yatan bu iki şahıs, Muhittin Kalaycı'ya evinden çıkarken ard arda ateş etmeye başladı. Kalaycı, dizinden vuruldu. Hadise ile hiçbir ilgisi olmayan ve olay esnasında tesadüfen orada bulanan İbrahim Daşcı isimli bir yurttaş da kendisine isabet eden kurşun ile vuruldu. 

Kalaycı, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi. 1 çocuğu olduğu öğrenilen Daşcı ise kurtarılamadı ve öldü.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, yaklaşık 700 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Katil zanlıları Soner K. ile Ahmet K'nin peşine düşen emniyet güçleri saldırganların yerlerini kısa sürede belirledi. Düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalanan zanlılar polise verdiklerini ifadede suçlarını kabul edince tutuklanıp cezaevine gönderildi.





Yazar
Dünyanın Sesi

0 yanıt Bir yanıt yazın

Yanıtınızı Bırakın