Karadeniz’de Bir İlk! Bilim ve Teknoloji Lisesi Açıldı!

Samsun’da Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Özel Öğretim Kursu’yla hizmet vermekte olan Genç Adım Eğitim Kurumları yeni öğretim yılında bünyesine Bilim ve Teknoloji Lisesi’ni de ekliyor.

2021 YKS’de Samsun 1.’si ve Türkiye 89.’sunu çıkaran Genç Adım Eğitim Kurumları, önümüzdeki öğretim yılı için de iddialı. Bilim ve Teknoloji Lisesi’nde gençlere robotik çalışmalar, yazılım geliştirme, web programlama, grafik tasarım, teknik yapım yayın, grafik animasyon ve bilgi güvenliği gibi teknik konularda eğitim verilecek.

Gençleri teknolojik açıdan gelişen dünyaya ve geleceğin mesleklerine hazırlamayı amaçlayan Bilim ve Teknoloji Lisesi’nin bünyesinde medya ve robotik atölyeleri, yazılım ve fen laboratuvarları, medya stüdyoları yer alıyor. Genç Adım, gençlerin gelişimi için modern sınıflar, dil sınıfları, konferans salonu ve spor salonu gibi birçok imkâna da sahip.

Özellikle fiyatıyla dikkat çeken okulun kayıt ücreti ise 9. sınıflar için yalnızca 5.000TL. Bu ücrete tüm akademik eğitim, bireysel gelişim ve üniversite hazırlık kursları da dahil.

Yazar
Dünyanın Sesi

0 yanıt Bir yanıt yazın

Yanıtınızı Bırakın