Karısını Bırakıp Torun Sahibi Kadınla Kaçan Adam

Müge Anlı'nın televizyon programında ilginç ve kızdıran hadiseler yaşanmaya devam ediyor. Muammer Cambaz isimli bir vatandaşın canlı yayında söylediği sözler insanı çileden çıkaracak türden oldu.

Cambaz evli olduğu halde, birkaç ay önce kendisinden tam 15 yaş büyük olan 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı isimli bir kadınla kaçarak sırra kadem basmıştı. Cambaz, bir süre önce de ortaya çıkmıştı. Bu olay Müge Anlı'nın tv programında ele alındı.

CANLI YAYINDA ŞOK EDİCİ SÖZLER

Canlı yayına katılan çıkan Muammer Cambaz'ın eşine karşı davranışları ve söylediği sözler ise büyük tepki çekti.

"BEN SENİN YERİNE KONUŞSUN DİYE DÜDÜKLÜ TENCERE ALMIŞIM"

Eşi Semiha Cambaz'ın karşısına kendisinden 15 yaş büyük Sevgi Kıranlı ile çıkan Muammer Cambaz, eşinin "Sen ahlaksız bir adamsın" sözünün ardından "Ben 17 yıl önce seni almamışım. Ben bir düdüklü tencere almışım böyle konuşsun diye. Ben Sevgi'yi eşim olarak yanıma aldım. Ben 5 yıldır işkence çekiyorum. Senin bende hakkın varsa bana haram olsun" ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA SİNİR KRİZİ

Yasak aşkın iki kahramanı Sevgi Kıranlı ve Muammer Cambaz, Müge Anlı'nın canlı yayınlanan programına birlikte geldi. Sonrasında ise olanlar oldu. 5 çocuk annesi ve 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı yaşadıkları yasak aşktan hiç pişman duymayarak pişkin pişkin şunu dedi: "Muammer'e aşık oldum, kaçtım.''

Sevgi Kıranlı'nın üzerine yürüyen Semiha Cambaz "Benim 8 yaşındaki hasta çocuğumu babasız bıraktın" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kocası, Sevgi Kıranlı'ya kaçan Semiha Cambaz daha fazla dayanamayarak sinir krizi geçirdi. Cambaz'ı stüdyodakiler güçlükle sakinleştirebildi.

Yazar
Dünyanın Sesi

0 yanıt Bir yanıt yazın

Yanıtınızı Bırakın