Samsun'un Ünlü Restaurantı Beytepe'den Farkındalık Yaratacak Aşı Kampanyası

Türkiye, 1 Temmuz 2021 tarihi itibari ile covid-19 salgınına karşı uygulanan tedbirleri kaldırarak normalleşme sürecini başlattı. Bu normalleşme sürecinde sokağa çıkma yasakları ve iş yerlerine (Cafe, restaurant, çay ocağı, kahvehane, kıraathane, çay bahçeleri vb.) uygulanan kısıtlamalar başta olmak üzere coronavirüs yasaklarının tamamı kaldırıldı.

GÜNLÜK COVİD-19 VAKALARINDA ARTIŞ SÜRÜYOR

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, 18 Temmuz 2021 (bugün) tarihli koronavirüs tablosunu yayınladı. Türkiye'de son 24 saatte 233 bin 946 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 680 kişinin testi pozitif çıktı, 66 kişi hayatını kaybetti. Dün paylaşılan bilgilere göre ise 7 bin 666 kişinin testi pozitif çıkmış ve 38 kişi hayatını kaybetmişti. 

ARTAN VAKA SAYILARI  COVİD-19 YASAKLARINI TEKRAR  GÜNDEME GETİREBİLİR

Türkiye genelinde artan covid-19 vakaları sokağa çıkma yasakları başta olmak üzere birçok tedbiri geri getirebilir. 

COVİD-19 SALGININA KARŞI MÜCADELE SİLAHIMIZ: ''AŞI''

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı verilere göre Türkiye'de toplamda 63.290.483 kişi (1. doz uygulanan 38.942.491, 2. doz uygulanan 20.719.853, 3. doz uygulannan 3.628.139) covid-19 aşısı oldu. 

BEYTEPE CAFE & RESTAURANT'TAN TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK KAMPANYA

Karadeniz'in en büyük illerinden olan Samsun'da faaliyet gösteren Beytepe Cafe & Restaurant, başlattığı kampanya ile insanları aşılanmaya karşı teşvik etmeyi hedefliyor.  Samsun'un merkez ilçesi İlkadım'da yer alan Beytepe Cafe & Restaurant, artışa geçen covid-19 vakalarına karşı tüm Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamaya imza atıyor.

''Covid-19 karşı tek silahımız aşı'' sloganı ile yola çıkan Beytepe, covid-19 salgınını ülke gündeminden tamamen çıkarmak adına elini taşın altına koyuyor. 

SON 24 SAAT İÇERİSİNDE AŞI OLAN KİŞİLERE TÜM KAHVALTI ÇEŞİTLERİNDE İNDİRİM

Beytepe Cafe & Restaurant Genel Müdürü Mustafa Tüysüz, başlattıkları aşı kampanyasının detayları hakkında bilgi verdi.

Tüysüz, şu ifadeleri kullandı.

''Beytepe Cafe & Restaurant olarak aşı kampanyasına destek olmak amacı ile yeni bir kampanya başlatıyoruz. Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında son 24 saat içerisinde aşı olduğunu beyan eden tüm misafirlerimize sabah 09.00-11.00 saatleri arasında tüm kahvaltı çeşitlerinde %10 indirim vadediyoruz.''

Tüysüz, sözlerinin sonunda sağlığın her şeyden önce geldiğine vurgu yaparak toplumsal bağışıklığımızı güçlendirmek adına herkesi aşı olmaya davet etti.



Yazar
Dünyanın Sesi

0 yanıt Bir yanıt yazın

Yanıtınızı Bırakın