#SamsunKoronayıYener #BaşarabilirsinSamsun

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de coronavirüs vakaları ve ölümleri ciddi seviyelere ulaşmış durumda. Son haftalarda pozitif testlerinin artığı Samsun’da ise risk haritası kırmızı alarm vermeye başladı.

Ülke çapında alınan tedbirlere ek olarak Samsun Valiliği de virüsün yayılmasını önleyecek bir dizi karar alıp kamuoyu ile paylaştı. Koronavirüse karşı Samsun’da yürütülen mücadeleye destek olmak amacıyla halkımızın duyarlılığını artırmak için bu kararların yanı sıra sosyal medya kampanyaları da başlatıldı.

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın talimatıyla sosyal medyada başlatılan kampanya çerçevesinde hem farkındalık oluşturmak hem de bu zor dönemde sağlık çalışanların yanında olmak için oluşturulan görsel ve metinler kurumların sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlandı. Samsun’daki tüm kurum ile kuruluş çalışanların desteklerinin beklendiği bu kampanyayla kritik seviyelere ulaşan ve hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinin yetersiz kalmasına sebep olan bu salgın ile mücadeleye katkı sunulacak.

Hazırlanan bu görseller facebook, twitter, instagram sosyal medya hesaplarında paylaşılırken #SamsunKoronayıYener ve #BaşarabilirsinSamsun hashtaglerinin de kullanılması daha çok insana ulaşılmasını sağlayacaktır.







Yazar
Dünyanın Sesi

0 yanıt Bir yanıt yazın

Yanıtınızı Bırakın